Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda yeni ay 03-04-2019

5 Nisan 2019 Cuma günü Koç burcunun 15 derecesinde Alpherhadz sabit yıldızı ile birlikte yeni ay doğuyor. Zorlu geçirdiğimiz Mart ayı sonrası gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte tazelenip yenilenme fırsatı bulacağız. Burçlar kuşağında Koç burcu; yeni başlangıçlar, girişimler, uyanış, heves ve canlılıkla ilişkilidir. Sabit yıldızlar içinde Alpherhadz’ ın ilişkilendirildiği konular ise; onur, terfi ve zenginliktir. Öyle gözüküyor ki Koç burcunda gerçekleşen yeni ay ile yeni başlangıçlarımızda çabuk ilerleme, büyüme ve maddi manevi zengin olama fırsatı yakalayacağız. Koç burcunun temsilci gezegeni Mars’ ın İkizler burcunda devam eden transiti ve Ayın Satürn’ den almış olduğu kare açıyla, girişimlerin ilk etapta, engeller ve zorlanmalar altında olabileceğini işaret etse de sonunun çok iyi ve hayırlı olacağını yeni ay ön görüyor. Natal haritalarında Koç burcunun 15 derecesinde kişisel gezegenleri olanlar bu yeni ayla birlikte hayatlarında belli başlı konuların hız kazandığını görecekler. 5 Nisan doğumlu Koçlar, 6 Haziran doğumlu İkizler, 8 Ağustos doğumlu Aslanlar, 9 Ekim Doğumlu Terazi’ ler, 9 Aralık doğumlu Yay’ lar ve 6 Ocak doğumlu Oğlakların daha belirgin hissedecekleri yeni başlangıçların hepimize iyi geleceğini umuyorum.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOÇ BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel konumunuz, girişimleriniz ve sağlığınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Koç burcunda olacak olan yeni ay, daha çok yakın çevre, eğitim ile ilgili yeni girişim ve gelişimlere işaret ediyor. İlk etapta zorlansanız da gelecek günler size iyi gelecek.

YÜKSELEN BOĞALAR: Yeni kararlar, hastane, hapishane gibi kapalı alanlarda olabilecek gelişmeler ve ruh sağlığınızla ilgili konularda Koç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kararlar alıyorsunuz. Daha çok maddi kazançla ilgili konularda yeni başlangıçlar yaparken zorlansanız da gelecek günler size iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız ve ileriye yönelik yapmış olduğunuz plânlarınızla ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Yapacağınız yeni girişimler ilk etapta sizi zorlasa da ilerleyen günler size iyi gelecek.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İş, kariyer, toplum önünde ki statünüz ile ilgili konularda olabilecek yeni başlangıçlar size yeni kapılar açacak. İlk zamanlar zorlansanız da sonradan gelişmeler size iyi gelecek.

YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik konular, yabancılar, Uluslar arası ve Hukukla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Koç burcunda olacak olan yeni ay ile size yeni kapılar açılıyor. İleriye yönelik projeleri bağlayan konular ilk etapta sizi zorlasa da ilerleyen günlerde olacak gelişmeler size iyi gelecek.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortak gelir, kredi borç, alacak verecek, sigorta, burs ve eşinizin kazancı ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz size yeni kapılar açılıyor. Daha çok işle ilgili konuları bağlayan gelişmeler sizi ilk etapta zorlasa da ilerleyen günlerde size iyi gelecek.

YÜKSELEN TERAZİLER: Eşinizin şartları, danışmanlık aldığınız öğretmenleriniz, birebir ilişki içinde olduğunuz kişiler, ortaklıklarınız ve anlaşmalarınızla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Koç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Daha çok yabancılar, medya ve uluslar arası konularla ilgili gelişmeleri öne çıkaran yeni ay, ilk etapta sizi zorlasa da gelişmeler size iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREPLER: Günlük iş temponuz, sağlığınız, beslenmeniz ve iş ortamınız ile ilgili konularda olabilecek yeni başlangıçlar daha çok başkalarına ait maddi kaynakları bağlıyor. Olabilecek gelişmeler ilk etapta sizi zorlasa da gelişmeler size iyi gelecek.

YÜKSELEN YAYLAR: Çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar, spor, yetenekleriniz, aşk ve varsa babanızın geliri ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Koç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapacaksınız. Gelişmeler ilk etapta sizi zorlasa da ilerleyen günlerde size iyi gelecek.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ev, aile, temel alt yapınız ve eşinizin statüsü ile ilgili konularda yeni başlangıçlar ve yeni kapılar açılıyor. Olabilecek başlangıçlarda zorlansanız da ilerleyen günlerde gelişmeler size iyi gelecek.

YÜKSELEN KOVALAR: Kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar, eğim ve anlaşmalarla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Koç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Yeni başlangıçlarınızda olabilecek girişimler ilk etapta sizi zorlasa da gelişmeler size iyi gelecek.

YÜKSELEN BALIKLAR: Maddi konularda size yeni imkânlarla birlikte yeni kapılar açılıyor. Yeni temeller oluştururken ilk etapta zorlansanız da gelişmeler size iyi gelecek.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR