Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda dolunay 05-10-2022

Dolunay hangi burçta gerçekleşiyorsa o burcun içeriğine göre sağlıkla ilgili gelişmelerde netlik kazanır. Burçlar kuşağında; Koç burcu, girişim, mücadele ve hırsı temsil etmektedir. Terazi- Koç ekseninde gerçekleşen dolunay zamanları bir tür denge oluşturma zamanıdır.

9 Ekim’ de gerçekleşecek olan dolunayın temelini yönetim ve devletle ilgili konular oluşturuyor. Bir aydınlanma sürecini açığa çıkaran dolunay fazı, diplomasi, ortaklık ve ilişkilerdeki sorunları ve hastalıklı süreci netleştiriyor. İyileştirici etki ve gelişmelerin olacağını ön gören Koç burcu dolunay fazı, psikolojik olarak güç kazanılan dönemi işaret ediyor. Uluslararası alanda sağlıkla ilgili konularda yeni rota belirleneceğini de ön gören Koç burcu dolunay zamanı; engebeli ve çölleşmiş bölgelerde fay hareketlerinin açığa çıkacağını ön görüyor.

Koç burcu dolunay zamanları, kış döngüsünün başladığı zamanı işaret eder. Küçükbaş hayvanların beslenmeleri ve barınakları, kumlu hafif engebeli yerler, çatı katları ve çatılarla ilgili durumları güncelleyerek son gelişmeleri belirler. Sağlıkla ilgili konularda migren, baş ağrısı, dişler ve mantar hastalıklarının gelişim sürecini netleştirir.

BURÇLARA GÖRE KOÇ BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel konumunuz, girişimleriniz, kimliğiniz ve genel sağlığınız. Varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi, Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. İyileştirici etkileri açığa çıkaran dolunay, ilişki ve ortaklıklarınızdaki psikolojik süreci aydınlatıyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kapalı alan (hastane, okul) ve dosyalama ve int üzerinden çalışmalarınız, gizli yürüttüğünüz işleriniz, zorluklarınız ve dilekleriniz. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar takipte olan işleriniz netleşiyor. İyileştirici etkilerin açığa çıktığı süreç çalışma şartlarınızdaki psikolojik gelişmeleri aydınlatıyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Sosyal alanınız, organize işleriniz, ileriye yönelik planlarınız ve en önemlisi umutlarınız. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte emek verip ilerletmiş olduğunuz işleriniz netlik kazanıyor. İyileştirici etkileri açığa çıkaran dolunay fazı, özel alanınızla ve çocuklarınızın konumları ile ilgili psikolojik gelişmeleri de aydınlatıyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İş, kariyer, toplum önündeki unvanınız, mesleğiniz, hedefler ve annenizin şartları; Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte bu konudaki gelişmeler netlik kazanıyor. İyileştirici etkileri açığa çıkaracak olan ay fazı, aileniz ve eş kariyeri ile ilgili psikolojik gelişmeleri de aydınlatıyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik alan, hukuk, şirketler, uluslararası konular, turizm ve basın-yayın gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. İyileştirici süreci netleştirerek açığa çıkaran dolunay psikolojinize iyi gelecek.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Miraslar, eş geliri, sigorta, nafaka, banka hesapları ve alacak- verecek gibi finansal konularda aydınlatıcı ve iyileştirici süreci netleştiriyor. Maddi kaynaklarınızda artış olacağı bu dönem psikolojinize iyi gelecek.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ortaklıklar, anlaşmalar, eşin durumu ve danışmanlıklarınız (öğretmenler, avukatlar, doktorlar) varsa davalarınız; koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. İyileştirici etkileri aydınlatan bu dönem psikolojinize iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREPLER: Günlük hayat standartlarınız, beslenmeniz, angarya ve zaruri işler, alt çalışanlar, beslenme düzeniniz, Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. İyileştirici etkileri açığa çıkaran bu dönem psikolojik olarak size iyi gelecek.

YÜKSELEN YAYLAR: Yatırımlarınız, şansınız, aşkınız, çocuklarınız, hobileriniz, konforunuz, eğlenceniz, giyim kuşam ve özel hayatınız; Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte bu konularda emek vererek ilerletilen süreç aydınlanıyor. İleriye yönelik psikolojik koşulları netleştiren dolunay fazı iyileştirici etkilerin olacağını ön görüyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Aile düzeniniz, yerleşim ve varsa eşinize ait mesleki alan. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte bu konularda vermiş olduğunuz emek aydınlanıyor ve sonuç alıyorsunuz. Ailevi konularda psikolojik süreci açığa çıkaran ay fazı size şifa verecek.

YÜKSELEN KOVALAR: Anlaşmalarınız, yazışmalarınız, iletişiminiz, kısa eğitiminiz ve hareket alanınız etkileniyor. Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay gelişmeleri aydınlatacak. Psikolojik olarak şifa bulacağınız zamandasınız.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kişisel olarak emek verip kazandığınız rızkınız. Varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve yine varsa eşinizin banka hesapları, Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Kazanç kapınızın netleşeceği bu zaman size şifa olacak.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR