Cenap Serdar

Cenap Serdar

İşte Trabzonspor

 

Trabzonspor’un Ankara’da ki Pazartesi mesaisi sevenlerini mutlu etti,  Gençler birliği için takım sahaya çıkarken  herkeste bir korku vardı ama olmadı bu sefer bizler de şaşırdık alınan sonuca ve ortaya konan futbola,

Trabzonspor oyunun  bütününde , sahanın her alanını parsellemiş şekilde çok sayıda kısa pas ve pres yaparak farklı neticeye gitmesini bildi. Gerçek Trabzonspor bu olmalı ve bu şekilde oynamalıydı, ancak bu ligin ilk yarısının sonuna gelindiğinde gerçekleşti,  tempolu akıl dolu bir maç izledik ve keyif aldık.

Trabzonspor takımında kaliteli futbolcuların olduğunu  ancak bu sporcuların  ne hikmetse  verimli, klaslarına yakışır şekilde oynamak  istemediklerini bunda da  Yönetim veya  sayın Şenol GÜNEŞ’ten bir beklentileri olduğunu  düşünüyordum  ve buna bir çözümün  acilen bulunması gerektiğini bir önceki yazımda belirtmiştim.  Gençler birliği maçında gördük bu hususu   Şenol GÜNEŞ çözerek bir adım da öteye gitmiş, Teşekkürler hocam senin teknik adamlığın veya kişiliğine bir sözümüz yok takımın iyi ya da kötü günleri de olacaktır ve bu sırada biz köşe yazarları da sizleri eleştireceğiz, eleştireceğiz ki hepimizin başarılı olmasını beklediğimiz Trabzon sporumuz şampiyon olsun amaç bu değil mi?

Sayın GÜNEŞ’in Gençler birliği maçında sahaya sürmüş olduğu kadro gerçekten işini fazlasıyla yaptı, bu yıl ilk defa bu kadar hırslı ve ne yaptığını bilen bir Trabzonspor izledik, maçın hakemi Kuddusi MÜFTÜOĞLU maçı çok iyi yönetti, kırmızı kartın bu maçta Gençlerbirliği’ne bir fayda sağlayacağını da sanmıyorum 10 kişi olsun 11 kişi olsun isterse hakemde onlardan olsun ama gerçek anlamda bu Trabzonspor o gece ki oyun anlayışı ile her takımı rahat yenerdi.

Bu kadroya 2-3 takviye yapılması halinde başarının geleceğinden kimsenin endişesi olmasın, ancak sayın GÜNEŞ  bu kadro üzerinde istikrarı sağlamalı ve takımda fazla değişiklik yapmamalı ve Yönetim kurulu da transfer ayında elini cebine atarak kaliteli futbolcuları takıma kazandırmalıdır.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR