Zırhlı araca roketli saldırı

Şırnak'ın İdil ilçesinde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, ölen ya da yaralanan olmadı.Edinilen bilgilere göre, olay İdil ilçesi Alanya Caddesi üzerinde dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Devriye

Zırhlı araca roketli saldırı

Şırnak'ın İdil ilçesinde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgilere göre, olay İdil ilçesi Alanya Caddesi üzerinde dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına bir grup terörist tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, roketin araca isabet etmemesi nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı. Olayın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılan bölge, gece geç saatlere kadar silah sesleriyle yankılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler