Ziraat’a yeni personel alınacak

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bankanın yeni iş modeline geçeceğini belirterek sınavla personel alacaklarını söyledi.Ziraat Bankası Genel Müdürü ve aynı zamanda Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı da olan  Hüseyin Aydın, bankanın yapısı ve

Ziraat’a yeni personel alınacak

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bankanın yeni iş modeline geçeceğini belirterek sınavla personel alacaklarını söyledi.

Ziraat Bankası Genel Müdürü ve aynı zamanda Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı da olan  Hüseyin Aydın, bankanın yapısı ve iş tutuş biçiminin değiştiğini belirterek, ”Yeni iş modeline geçiyoruz. Yeni Ziraat, sektörün tümüne hizmet verecek. Tarım bizim ana misyonumuz ama biz tarımın daha çok endüstrisini kredilendireceğiz” dedi.

Aydın, yeni süreçte, şubeleşmeye devam edeceklerini, büyük kentlerdeki şube açığını kapatacaklarını ve yeni eleman istihdam edeceklerini açıkladı.

Ziraat Bankası Sınavla Eleman Alınacak

Aydın, ”Aramıza yeni çalışma arkadaşlarımız katılacak. İnsan kaynakları bölümümüz bir üniversiteyle sınav için görüşmeler yapıyor.

Birkaç ay içerisinde bununla ilgili kamuoyuna açıklamamız olacak. Sınavla alacağımız yeni arkadaşlarımızı Türkiye’nin her tarafında istihdam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem