Zekeriya Öz Trabzon üzerinden kaçtı iddiası!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Zekeriya Öz'ün dün gece havayolu ile Trabzon'a gelerek buradan Sarp Sınır kapısından Gürcistan'a kaçtığı iddia edildi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında “Ör

Zekeriya Öz Trabzon üzerinden kaçtı iddiası!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Zekeriya Öz'ün dün gece havayolu ile Trabzon'a gelerek buradan Sarp Sınır kapısından Gürcistan'a kaçtığı iddia edildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında “Örgüt kurmak ve yönetmek” suçlarından tutuklama istemli yakalama kararı çıkarılması talebinde bulundu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın aldığı yakalama kararını önceden öğrenen Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın dün gece ülkeyi terk ederek Gürcistan'a kaçtığı iddia edildi.

Bu iddia sosyal medyada kısa sürede yayılarak tartışmalara yol açtı ve günün en çok konuşulan konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem