Zam furyası devam ediyor!

 Dalga dalga yayılan zam kazıkları vatandaşı yakmaya devam ediyor.Bütçe açığını dengelemek için ÖTV  ile başlayan zam sağnağının ardı arkası kesilmiyor. Doğalgaz, elektrik, benzin derken şimdi de ekmek ve ete zam geliyor. Geçtiğimiz günlerde BOTAŞ'tan gel

Zam furyası devam ediyor!

 

Dalga dalga yayılan zam kazıkları vatandaşı yakmaya devam ediyor.

Bütçe açığını dengelemek için ÖTV  ile başlayan zam sağnağının ardı arkası kesilmiyor. Doğalgaz, elektrik, benzin derken şimdi de ekmek ve ete zam geliyor. Geçtiğimiz günlerde BOTAŞ'tan gelen yüzde 9.8 'lik zam haberini sabah saatlerinde elektrik zammı  takip etti. EPDK elektrik toptan satış bedelinin 18.91 liradan 20.80 liraya yükseltildiğini ilan etti.

Yapılan zamlar gıda sektöründe de etkisini gösterdi. Önümüzdeki günlerde soframızdan eksik etmediğimiz ekmeği daha pahalı yiyeceğiz. Ekmeği 1 liradan , sütü yüzde 12, peyniri yüzde 10 zamlı alacağız.

TEKSİTİL SEKTÖRÜ DE NASİBİNİ ALACAK

Elektrik, doğlagaz zamları fabrikalardaki giderleri de arttırdı.Yani zamlardan tekstil sektörü de nasibini alacak. .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem