Yurt başvuru süresi uzatıldı

 Yurt ve kredi başvuru süresi uzatıldı .Bu yıl ilk defa bir yükseköğretim alanına girenler için yurt, burs ve kredi başvuru süresinin 28 Ağustos'a uzatıldığı bildirildi.  YURTKUR Genel Müdürülüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2012-2013 öğretim yılında l

Yurt başvuru süresi uzatıldı

 

Yurt ve kredi başvuru süresi uzatıldı .Bu yıl ilk defa bir yükseköğretim alanına girenler için yurt, burs ve kredi başvuru süresinin 28 Ağustos'a uzatıldığı bildirildi. 

 

YURTKUR Genel Müdürülüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2012-2013 öğretim yılında lisans yerleştirme sınavı sonucunda yurt içinde ilk defa herhangi bir yüksek öğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerinden yurtlarda barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyenler için başvuru süresinin 28 Ağustos 2012 gece 24.00'a kadar uzatıldığı ve başvuruların ''www.kyk.gov.tr'' adresinden yapılacağı belirtildi.

 

YURTKUR'dan daha önce yapılan açıklamada, başvuruların 26 Ağustos 2012 akşamına son bulacağı belirtilmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler