Yunan Bakan ve medyasından çirkin itham!

Rusya’ya ait Su-24 savaş uçağının Türkiye tarafından düşürülmesi üzerine Yunan Bakan çirkin ithamlarda bulundu. Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'u arayarak "Ankara Yunan hava sahasını yıllarca ihlal etti. Bu

Yunan Bakan ve medyasından çirkin itham!

Rusya’ya ait Su-24 savaş uçağının Türkiye tarafından düşürülmesi üzerine Yunan Bakan çirkin ithamlarda bulundu.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'u arayarak "Ankara Yunan hava sahasını yıllarca ihlal etti. Bu nedenle, Atina Türkiye'nin eylemlerinin provokatif olduğunu çok iyi anlıyor" dedi.

YUNAN BASININDAN YALANLAR SİLSİLESİ

Yunanistan'ın önemli basın kaynaklarından biri olan Protothema gazetesi, bir üniversitenin istatistiklerini referans göstererek Türkiye'nin sadece 2014 yılında 2244 defa Yunanistan hava sahasını ihlal ettiğini yazdı. 

Yalanlarına devam eden Yunan medyası, sadece hava yoluyla değil deniz yoluyla da Yunanistan sınırının ihlal edildiğini savundu. karasularına girdiği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem