Yola tuzaklanmış patlayıcı bulundu

 Mardin'in Nusaybin İlçesi'den geçen ve Şırnak ile sınır birliklerine sık sık askeri konvoyun geçiş yaptığı İpek Yolu'nun Odabaşı Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin menfez altına patlayıcı tuzakladı. Bölgede köprü menfezleri kontrol eden korucular bir

Yola tuzaklanmış patlayıcı bulundu

 

Mardin'in Nusaybin İlçesi'den geçen ve Şırnak ile sınır birliklerine sık sık askeri konvoyun geçiş yaptığı İpek Yolu'nun Odabaşı Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin menfez altına patlayıcı tuzakladı. Bölgede köprü menfezleri kontrol eden korucular bir menfez altında patlayıcı bulunca durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri bölgede frekans karıştıdıcı Jammer'li araçlar eşliğinde yaptığı çalışmada patlayıcının 
 
kablolu olması ihtimali üzerine traktörle çevresindeki tarlayı sürdü. Ancak araştırmada patlayıcının telefon ve telsiz komutalı uzaktan kumandalı olduğu tespit etti.
 
Karakolu üzerinde önlem alan jandarma ekipleri, dün saat 23.00 sıralarında yolu trafiğe kapattıktan sonra patlayıcıyı yerinde infilak ettirerek etkisiz hale getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem