Yine acı: Bir asker şehit

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre bir asker şehit oldu. Çatışmada çok sayıda terör örgütü PKK’lının da öldürüldüğü belirtiliyor.Alınan bilgiye göre, 3 gün önce ilçe

Yine acı: Bir asker şehit

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre bir asker şehit oldu. Çatışmada çok sayıda terör örgütü PKK’lının da öldürüldüğü belirtiliyor.

Alınan bilgiye göre, 3 gün önce ilçe merkezine saldırı düzenledikten sonra kaçan teröristlerin yakalanması için Kato Dağını da kapsayan geniş çaplı ve hava destekli operasyon başlatıldı. Çok sayıda askerin katıldığı operasyon kapsamında, teröristlerle bu akşam saat 20.00 sıralarında Laleş Yaylası bölgesinde temas kuruldu. Bölgenin Altındağ köyü kırsalında yaşanan çatışmada ilk belirlemelere göre bir asker şehit oldu. Şehidin cenazesi helikopterle Şırnak Asker Hastanesine getirildi. Çatışmada çok sayıda terör örgütü PKK’lının da öldürüldüğü belirtiliyor.

Güvenlik güçlerinin Kato dağında başlattığı operasyon ise devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem