"Yeni hükümette Trabzon'un adı sık sık geçecek"

Trabzon SİAD Başkanı Hasan Hayali 64. Hükümet ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'yu kutladı. 64.Hükümetin kurulması ile ilgili açıklama yapan Trabzon SİAD Başkanı Hasan Hayali "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı ve Başbakanımız

"Yeni hükümette Trabzon'un adı sık sık geçecek"
Trabzon SİAD Başkanı Hasan Hayali 64. Hükümet ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'yu kutladı.

64.Hükümetin kurulması ile ilgili açıklama yapan Trabzon SİAD Başkanı Hasan Hayali "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’ nun açıklamış olduğu yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilen Trabzon milletvekilimiz Sayın Süleyman Soylu' yu kutluyoruz. Sayın vekilimizin böyle önemli bir göreve getirilmesi, yeni hükümette Trabzon'un adının sık sık geçeceğinin en büyük göstergesidir. Sayın Bakanımız, eminim ki, bakanlar kurulunda en iyi şekilde temsil edilmemizi ve Trabzon için atılması gereken adımların ivedilikle atılmasını sağlayacaktır. Trabzon sorunlarının çözüm süreci diğer milletvekillerimizin de desteği ile hızlanacaktır. Ayrıca, kabinede yine Trabzonlu Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Trabzonlu Enerji Bakanı Berat Albayrak, Ordu'dan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bayburt' dan Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Gümüşhane'den Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın yer alması Karadeniz bölgesi adına kazançtır. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem