Yavuz Bingöl'e biber gazlı saldırı

 Cihangir'de bir kafede Yavuz Bingöl'ün oturduğu masayla yan masa arasında çıkan kavgada sandalyeler havada uçuştu, biber gazısıkıldı. Geçtiğimiz günlerde Yavuz Bingöl'ün oturduğu masadaki bir erkekle yan masadaki bir başka erkek birbirine laf atmaya başl

Yavuz Bingöl'e biber gazlı saldırı

 Cihangir'de bir kafede Yavuz Bingöl'ün oturduğu masayla yan masa arasında çıkan kavgada sandalyeler havada uçuştu, biber gazısıkıldı.

 

Geçtiğimiz günlerde Yavuz Bingöl'ün oturduğu masadaki bir erkekle yan masadaki bir başka erkek birbirine laf atmaya başladı. Ağız dalaşı kısa sürede fiziki saldırıya döndü.

Sandalyelerin havalarda uçuştuğu kavgayı araya girenler yatıştırdı. Ancak tokat yiyen bir kişi cebinden çıkardığı biber gazını sıkınca kafedekiler zor anlar yaşadı. Bu sırada Bingöl'ün, "Git o gazı polislere sık!" diye bağırdığı duyuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem