Yasak aşkta korkunc cinayet

 Çocuğunun yanında çırak olarak çalıştığı lastikçiyle ilişki kurup kocasını sevgilisine öldürttüğü ileri sürülen kadınla sevgilisi tutuklandı.   İstanbul Kartal’da Y.K. (40) adlı kadın, 5 yıldır birlikte olduğu A.B. (41) ile birlikte eşi Orhan K.’yi öldür

Yasak aşkta korkunc cinayet

 

Çocuğunun yanında çırak olarak çalıştığı lastikçiyle ilişki kurup kocasını sevgilisine öldürttüğü ileri sürülen kadınla sevgilisi tutuklandı.  

 

İstanbul Kartal’da Y.K. (40) adlı kadın, 5 yıldır birlikte olduğu A.B. (41) ile birlikte eşi Orhan K.’yi öldürüp ormana gömdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. İddiya göre, Pendik’te lastik tamirciliği yapan A.B. (41), 5 yıl önce yanında çırak olarak çalışan S.K. (15) adlı çocuğun annesi Y.K. (40) ile tanışarak arkadaş oldu. Bir fabrikada gece bekçiliği yapan eşi Orhan K.’den (46) sürekli şiddet gördüğünü söyleyen, Y.K., sevgilisi A.B. ile cinayet planı yaptı.

A.B., 1 hafta önce, evden kaçan S.K.’yi arama bahanesiyle baba Orhan K.’yi Kartal’daki Aydos Ormanı’na götürdü. A.B., burada bir arkadaşıyla birlikte Orhan K.’yı iple boğup öldürerek cesedi ormana gömdü. Olay, 15 yaşındaki S.K.’nın, annesi Y.K. ile A.B.’nin konuşmalarını duymasıyla ortaya çıktı. Annesi ile sevgilisinin, babasını öldürdüklerini öğrenen S.K., Pendik Asayiş Büro’ya giderek ihbarda bulundu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem