Yasağın ardından çatışmalar başladı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağının ardından çatışmalar başladı.Mardin'in Nusaybin ilçesinde saat 21.00'de başlayan sokağa çıkma yasağının ardından şiddetli çatışmalar başladı. Özelikle Abdülkadir Paşa, Fırat, Dicle, Yenituran, Devrim ve S

Yasağın ardından çatışmalar başladı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağının ardından çatışmalar başladı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde saat 21.00'de başlayan sokağa çıkma yasağının ardından şiddetli çatışmalar başladı. Özelikle Abdülkadir Paşa, Fırat, Dicle, Yenituran, Devrim ve Selahaddin Eyyubi mahallerinde silah seslerinin duyulduğu öğrenildi.

Nusaybin Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Nusaybin ilçemizde artan terör olayları nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur, güven ve asayiş ortamının tekrar tesis edilebilmesi için, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili hükümleri gereğince belirtilen bölgelerde (Abdülkadirpaşa Mahallesi, Fırat Mahallesi, Dicle Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Yenituran Mahallesi Yeşilkent Mahallesi, Mor Yakup Mahallesi, Zeynelabidin Mahallesi, 8 Mart Mahallesi, Gırnavas Mahallesi, Devrim Mahallesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi, İpekyolu Mahallesi, Kışla Mahallesi ve Barış Mahallesi) sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 13 Kasım 2015 Cuma günü, saat 21.00 itibari ile geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşların uyması kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler