Yaralanan muhabir İstanbul'da

Halep'te fotoğraf çekimi sırasında sağ ayağından suikast silahı Kanas ile vurulan daha sonra Gaziantep Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan gazeteci Sinan Gül eşi Rahşan Gül ile birlikte Sağlık Bakanlığı’na ait özel bir uçakla İstanbul’a getiri

Yaralanan muhabir İstanbul'da

Halep'te fotoğraf çekimi sırasında sağ ayağından suikast silahı Kanas ile vurulan daha sonra Gaziantep Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan gazeteci Sinan Gül eşi Rahşan Gül ile birlikte Sağlık Bakanlığı’na ait özel bir uçakla İstanbul’a getirildi.

 

Saat 20.00’da Gaziantep’ten İstanbul’a getirilen Sinan Gül apronda bekletilen ambulansla Bahçelievler Medikal Park Hastanesi’ne götürüldü. Atatürk Havalimanı’nda yaşanan olayla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gül, “Bir süre bekledik. Ateş kesilince muhalif askerleri de ilerleyince ortalık rahatladı diye düşündüm. Kameraman arkadaşım Kenan ile birlikteydim.

 

Kenan’a ‘Sen burada bekle ben ortalığı bir kolaçan edeyim’ dedim. Bende daha iyi fotoğraf çekmek için karşı tarafta bulunan arabaya gitmek istedim. Fırladığım anda ateş açılmaya başladı ve kendimi arabaya attım ama ayaklarım dışarıda kaldı. Sol baldırım ve sağ ayağımın üzerinde iki kurşun aldım. Gaziantep’te hastanede kurşunları çıkardılar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler