WhatsApp'ın Android Sürümü Yeni Özellikleri İle Güncellendi!

WhatsApp'ın Android Sürümü Yeni Özellikleri İle Güncellendi!

Bildiğiniz gibi kısa süre önce sizlere de buradan duyurduğumuz gibi uzunca bir süredirAndroid kullanıcılarının rahatlıkla erişebildiği WhatsApp Web hizmeti sonunda iOS platformuna da gelmişti. Daha sonra Android kullanıcılarına beta olarak sunan yeni özelliklerin getirildiği güncelleme de şimdi tüm Android kullanıcılarına resmi dağıtıma çıktı.

Google Play üzerinden verilen güncelleme ile getirilen yenilikler büyük çapta olmasa da dikkat çekici birkaç yenilik de bulunuyor. 2.12.112.0 sürümü olarak dağıtılan (sürüm minimum bu olmalı, mesela bende 2.12.250 olarak gelmiş) bu güncelleme ile buradan bahsettiğimiz "kota dostu arama" özelliği de böylece resmi olarak getirilmiş oldu. Bunun dışında bazı yeniliklerin de bulunduğu güncellemenin getirilen değişiklikler listesi ise tam olarak şu şekilde sıralanıyor;

- Sohbete özel bildirim ayarları ve sessize alma
- Sohbetleri okunmadı ve ya okundu şeklinde işaretleme
- Eklenmiş birçok ifade (emoji). Ayrıca, bazı ifadelere dokunarak ve basılı tutarak farklı renk seçebilirsiniz.
- Kişi kartı aldığınızda şimdi hızlıca şimdi hızlıca mesaj gönderebilirsiniz ve ya WhatsApp'ı varsa bu kişileri kaydedebilirsiniz.
- Ayarlar > Sohbetler ve Aramalar'dan WhatsApp aramaları sırasındaki veri kullanımını azaltma

Yukarıda yazan yenilikleri içeren güncellemeyi Google Play üzerinden güncelleyerek edinebilirsiniz. Ya da aşağıdaki bağlantılar üzeirnden güncelleyerek yeni WhatsApp versiyonunuzu kurabilirsiniz.


Webtekno

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler