Ve kürtajda ilk baskın

 Antalya'da gelen bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı jinekolog operatör doktor A.A'nın Güllük Caddesi'ndeki muayenehanesine İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileriyle baskı

Ve kürtajda ilk baskın

 

Antalya'da gelen bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı jinekolog operatör doktor A.A'nın Güllük Caddesi'ndeki muayenehanesine İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileriyle baskın düzenledi.

 

Baskın sırasında muayenehanede bulunan ve 4 aylık hamile olduğu öne sürülen S.U'ya (25) kürtaj yapma hazırlığında olduğu iddia edilen A.A, "çocuk düşürme" suçundan gözaltına alındı.

 

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kontrolde 4 aylık hamile olduğu tespit edilen S.U'nun da ifadesi alınmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler