Valilikten açıklama

Ağrı Valiliği, Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıyla ilgili bir açıklama yayınladı.Ağrı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında 12 Ağustos 2015 tarihinde bölücü te

Valilikten açıklama

Ağrı Valiliği, Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Ağrı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında 12 Ağustos 2015 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarının Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırması ile çıkan çatışmada öldürülen 2 teröristin sivil olduğuna dair iddiaların yer alması üzerine açıklama yapma gereği duyulmuştur. Söz konusu olayda öldürülen kişiler, saldırının akabinde güvenlik güçlerimizle çatışmaya girmiş ve çatışma sırasında silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmişlerdir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler