Vali'den açıklama: 1 şehit 11 yaralı

 İzmir Valisi Cahit Kıraç, Foça ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yaptı.İzmir Valisi Cahit Kıraç, Foça ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada, 1 askerin şehit olduğunu, 11 kişinin y

Vali'den açıklama: 1 şehit 11 yaralı

 

İzmir Valisi Cahit Kıraç, Foça ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yaptı.

İzmir Valisi Cahit Kıraç, Foça ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada, 1 askerin şehit olduğunu, 11 kişinin yaralandığını bildirdi.

Kıraç, olay yerindeki incelemelerin ardından, ambulans helikopter ve askeri helikopterlerle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen 6 askeri ziyaret etti.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kıraç, "Şu an itibariyle 1 şehidimiz ve 11 yaralımız var. Hastanedeki yaralıları komutanımız ile birlikte ziyaret ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Kıraç'ın ziyaretinde Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ile İzmir Sağlık Müdürü Mehmet Özkan da hazır bulundu.

Bu arada, saldırıda yaralananlardan 6'sı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, 2'si İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 3'ü ise Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ege Üniversitesindeki bir yaralının ameliyata alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler