Vali Öz'den Bayram mesajı!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Vali Öz mesajında şu ifadelere yer verdi;“Bin aydan hayırlı, şefaat ve bereket gecesi olan Kadir Gecesini de idrak ettiğimiz bir mübarek ramazan ayının ardından her türlü dayan

Vali Öz'den Bayram mesajı!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Öz mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bin aydan hayırlı, şefaat ve bereket gecesi olan Kadir Gecesini de idrak ettiğimiz bir mübarek ramazan ayının ardından her türlü dayanışmanın ve birlikteliklerin en üst düzeyde yaşandığı, güzel duyguların tekrar edildiği, sevginin, barışın ve dostlukların daha da sağlamlaştığı, kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın milletçe sevincini yaşıyoruz.

Toplumumuzun manevi zenginliği olan bayramlar, insanımızı ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak, üzüntüleri ve sevinçleri birlikte yaşamayı sağlamaktadır.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır. Bu güzel anları fırsat bilip milletçe en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.     

Ayrıca devlet olarak her bayramda olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde iyi bir bayram geçirebilmesi için her türlü tedbir alınmakta olup bayram boyunca ilgili birimlerimiz görev başında olacaktır.

Herkesin sevdikleriyle beraber olabileceği, yaşlıların ziyaret edildiği, kimsesizlerin ve çocukların sevindirildiği, dargınların barıştığı bir bayram temennisiyle, eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyor, tüm Trabzonlu hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler