Vali Kızılcık: Devletin kapısı açıktır

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, vatandaşa en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını söyledi.Vali Kızılcık, Yomra ilçesindeki Yeni Cami'de teravih namazını kıldıktan sonra ilçe halkıyla bir araya geldi.Bütün toplumun kaynaşması ve yönetenle yönetilenin bir aray

Vali Kızılcık: Devletin kapısı açıktır

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, vatandaşa en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Vali Kızılcık, Yomra ilçesindeki Yeni Cami'de teravih namazını kıldıktan sonra ilçe halkıyla bir araya geldi.

Bütün toplumun kaynaşması ve yönetenle yönetilenin bir araya gelmesinin son derece önemli olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, bu kapsamda mümkün olduğunca vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiğini söyledi.

Devlet tarafından vatandaşa en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını ifade eden Vali Kızılcık, "Bizler sizlere en iyi hizmeti sunmak için görevlendirildik. Sizler sıkıntılarınızı ve düşüncelerinizi bizlere aktaracaksınız ki bizler de sorunlarınıza çözüm üreteceğiz. Devletimizin kapısı herkese açıktır. Devletimiz sizlerin sayesinde var ve var olmaya devam edecektir" dedi.

Çocuklarla da ilgilenen Vali Kızılcık, çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem