Uyuşturucuyu tabutta saklamışlar

Maltepe'de, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde güvenlik görevlisi ile hastanede boyacılık yapan bir kişi, uyuşturucu madde sattıkları iddiasıyla yakalandı. Güvenlik görevlisinin uyuşturucu maddeleri hastanenin morgunda tabut içinde sakladığı bel

Uyuşturucuyu tabutta saklamışlar

Maltepe'de, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde güvenlik görevlisi ile hastanede boyacılık yapan bir kişi, uyuşturucu madde sattıkları iddiasıyla yakalandı. Güvenlik görevlisinin uyuşturucu maddeleri hastanenin morgunda tabut içinde sakladığı belirlendi.

Süreyyapaşa Hastanesi'nde yaklaşık bir ay önce kablo hırsızlığı yapılması üzerine  harekete geçen Maltepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, hastaneyi gözlem altına aldı.

Gözlemi sürdüren ekipler, güvenlik görevlisi Erdem E. (28)nin sürekli morga girip çıkması ve bazı kişilerle buluşup para alışverişi yapması üzerine kendisini takibe aldı. Günler süren takip sonucu özel güvenlik görevlisi Erdem E'nin uyuşturucu madde sattığını tespit eden polis, hastanede operasyon düzenledi.

Operasyonda, Erdem E.'nin, hastanenin morgundaki tabutta ve evindeki dolapta satışa hazır 200 bonzai torbası, 500 ecstasy hap ile çok sayıda paketlenmiş esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerin piyasa değerinin yaklaşık 50 bin lira olduğu öğrenildi.

Erdem E.'nin emniyet müdürlüğünde yapılan sorgulaması sonucu, uyuşturucu maddeleri taşıyan ve hastanede boyacı olarak çalışan Soner K. (28) de gözaltına alındı. Güvenlik görevlisi Erdem E. ve Soner K., Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarının tamamlanmasının ardından Kartal Adliyesi'ne sevkedildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler