Uygurların lideri gelmek istiyor

 UYGUR Türkleri'nin lideri Rabia Kadir, 15 Eylül'de Kayseri'de yapılacak bir düğüne gelebilmesi için kendisine vize verilmesi amacıyla Dışişleri Bakanlığı'na başvurdu. Dünya Uygur Kongresi Başkan Yardımcısı Seyit Tümtürk, 15 Eylül'de kızının düğünü için d

Uygurların lideri gelmek istiyor

 

UYGUR Türkleri'nin lideri Rabia Kadir, 15 Eylül'de Kayseri'de yapılacak bir düğüne gelebilmesi için kendisine vize verilmesi amacıyla Dışişleri Bakanlığı'na başvurdu.

 

Dünya Uygur Kongresi Başkan Yardımcısı Seyit Tümtürk, 15 Eylül'de kızının düğünü için davet ettiği Rabia Kadir'e vize verilmesi için Dışişleri Bakanlığı'na başvurdu. Tümtürk, "Umarız liderimize Türkiye'ye rahat girebilmesi için vize verilir"' dedi. Dünya Uygur Kongresi Başkan Yardımcısı Seyit Tümtürk, şöyle dedi:

 

"Rabia Kadir, uluslararası alanda faaliyet yürüten bir sivil toplum örgütünün Dünya Uygur Kongresi'nin Genel Başkanı. Dünyanın her yerine bugün çok rahat şekilde seyahatini gerçekleştirmekte. Umut ederiz ki 15 Eylül'de Kayseri'de yapacağımız düğünümüzde kendisini aramızda görürüz. İnşallah düğünümüze gelir ve Türkiye'deki kardeşlerimizle kucaklaşır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem