Ünlü rockçıdan ezana büyük övgü

 Rock müziğin öncü gruplarından Red Hot Chili Peppers (RHCP) Santralistanbul’daki performansları ile dinleyicileri hayran bıraktı. RHCP 60 farklı şehri kapsayan turnenin Türkiye ayağında, 42 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Açılışını Athena’nın yaptığı

Ünlü rockçıdan ezana büyük övgü

 

Rock müziğin öncü gruplarından Red Hot Chili Peppers (RHCP) Santralistanbul’daki performansları ile dinleyicileri hayran bıraktı. RHCP 60 farklı şehri kapsayan turnenin Türkiye ayağında, 42 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Açılışını Athena’nın yaptığı konserde grup, ‘Monarchy’ parçası ile sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren konserde Californication, Under the Bridge, Scar Tissue gibi klasikleşmiş hitlerinin yanı sıra yeni albümleri I’m With You’dan Look Around, Did I Let You Know’a da yer verdi.


''Olağanüstü müzikle tanıştım''

Grubun gitaristi Josh Klinghoffer’ın Türk bayraklı tişörtüyle sahneye çıkması alkış aldı. Ayağı turne sırasında kırılan Klinghoffer gitarını oturarak çaldı. Bas gitarist Michael Flea Balzary, Türk müzikseverlerin her gün ezan sesini duyduğu için çok şanslı olduğunu belirterek “İstanbul’da olağanüstü bir müzikle, ezan sesiyle tanıştım. Sizler her gün bu müziği dinleyebildiğiniz için şanslısınız” dedi. Grubun solisti Anthony ise Flea’nın New York’tan arkadaşı İlhan Erşahin’i sahneye alarak saksafon eşliğinde konserin unutulmaz dakikalarına imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem