Ünlü restaurantta çatışma

 Edinilen bilgiye göre olay saat 18.00 sıralarında Bakırköy Florya Kaşıbeyaz restoranda meydana geldi.   İddiaya göre Enver Erdoğan,Cüneyt Bulum,Ayhan Soylu ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs restorana gelerek yemek yedi. Yemek sırasında ismi öğrenilemeyen ş

Ünlü restaurantta çatışma

 

Edinilen bilgiye göre olay saat 18.00 sıralarında Bakırköy Florya Kaşıbeyaz restoranda meydana geldi.  

 

İddiaya göre Enver Erdoğan,Cüneyt Bulum,Ayhan Soylu ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs restorana gelerek yemek yedi. Yemek sırasında ismi öğrenilemeyen şahıs restorandan ayrıldı.

Ortak oldukları öğrenilen 3 kişiden Enver Erdoğan, belindeki silahını çıkararak Bulum ve Soylu'ya ateş açtı. Ardında da  Erdoğan daha sonra silahı kendi başına dayayarak intihar etti. Bulum olay yerinde hayatını kaybederken  ağır yaralanan Soylu Yeşilköy'deki İnternational Hospital'e Erdoğan ise Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne  kaldırıldı.

Silahlı saldırı sırasında restoranda yemek yiyen diğer konuklarda kaçarak kurtuldu. Olay yerine gelen polis ekipleri silahlı saldırıyla ilgili çalışma başlattı.

Erdoğan ve Soylu'nun hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler