Ünlü rallicinin sapık dehşeti

 Bulgaristan ’ın şampiyon rallicilerinden Ekatarina S., bir arkadaşını ziyaret etmek için İstanbul’a geldi. Sarıyer’de oturan arkadaşının evden ayrılmasının ardından, Ekatarina S. yalnız kaldı. Yaklaşık 1 saat sonra ise kapı çaldı. Kapıyı açtı ancak gelen

Ünlü rallicinin sapık dehşeti

 

Bulgaristan ’ın şampiyon rallicilerinden Ekatarina S., bir arkadaşını ziyaret etmek için İstanbul’a geldi. Sarıyer’de oturan arkadaşının evden ayrılmasının ardından, Ekatarina S. yalnız kaldı. Yaklaşık 1 saat sonra ise kapı çaldı.

 

Kapıyı açtı ancak gelen kişiyi tanıyamadı. Elinde bıçak olan kimliği belirsiz kişi ise zorla içeri girdi. Salona gelen saldırgan Ekatarina S.’nin kafasına vazo ile vurdu. Ardından da elbiselerini çıkarmasını istedi. Kaçan kadın, kendisini banyoya kilitledi. Ekatarina S. çığlık atarak yardım isterken saldırgan, evde bulunan yaklaşık 2 bin TL’yi alıp kaçtı. Olayla ilgili araştırma başlatan polis bir şüpheliyi yakaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem