Ünlü oyuncunun evinde vahşi cinayet

Theron'un annesi Gerda'nın kocası Charles'ı vurarak öldürdüğü evde bir cinayet daha işlendi. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Johannesburg yakınlarındaki Benomi kentinde bununan evin yeni sahibi Barry Newland evinde öldürüldü.Polis, New

Ünlü oyuncunun evinde vahşi cinayet

Theron'un annesi Gerda'nın kocası Charles'ı vurarak öldürdüğü evde bir cinayet daha işlendi. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Johannesburg yakınlarındaki Benomi kentinde bununan evin yeni sahibi Barry Newland evinde öldürüldü.

Polis, Newland'ın evine zorla giren 4 kişi tarafından işkence edilerek öldürüldüğünü açıkladı. Newland başına geçirilen torbayla boğularak öldürüldü. Aynı ev 1991 yılında Charlize Theron henüz küçük bir çocukken de bir cinayete sahne olmuştu. Elini kana bulayan kişi Theron'un annesi Gerda, cinayetin kurbanı da ünlü yıldızın babası Charles'tı.

Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991. Theron'un alkolik olan babası o gece eve sarhoş olarak geldi ve o sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş açtı. Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü.

Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun süre kurtulamadı. "Babam hastaydı, bir alkolikti" diyen Charlize Theron olayı yıllar sonra "Bizi fiziksel olarak değil ama sözle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince. Benim kızım da aynı durumda olsaydı. Ben de aynı şeyi yapardım" diye o geceyi anlatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem