Ünlü mankene hapis şoku

 İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın iddianamesine göre Eylem Şenkal Sarıyer Rumeli Hisarı’nda bulunan ve sürekli geldiği kuaförünün önüne aracını park etti. Bu sırada kuaförün bulunduğu apartmanda oturan Alev Yüksel Köyel (55) park yerinin kendisine ait ol

Ünlü mankene hapis şoku

 

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın iddianamesine göre Eylem Şenkal Sarıyer Rumeli Hisarı’nda bulunan ve sürekli geldiği kuaförünün önüne aracını park etti. Bu sırada kuaförün bulunduğu apartmanda oturan Alev Yüksel Köyel (55) park yerinin kendisine ait olduğunu belirterek aracını çekmesini istedi. İkili arasında tartışma çıktı. Eylem Şenkal iddiaya göre, Alev Yüksel Köyel’e “Fahişe, lağım faresi, seni öldürürüm, benim kim olduğumu sana öğreteceğim, senin üzerine adamlarımı salacağım” şeklinde hakaret ve tehdit içerikli sözler sarf etti. Köyel de, “Şırfıntı, sana arabanı oradan çek demedim mi? Seni tüm Türkiye’ye rezil edeceğim” diye karşılık verdi. Daha sonra saç saça, başa başa kavga eden ikiliyi vatandaşlar ayırdı.

 

Şenkal ve Köyel, Etiler Polis Merkezi’ne gidip birbirlerinden şikayetçi oldu. Soruşturmayı tamamlayan savcılık, Şenkal ve Köyel hakkında dava açtı.

 

GÖZLÜĞÜNÜ KIRDI

Adli Tıp Kurumu’ndan alınan raporda Şenkal’ın, Köyel’i hayati fonksiyonlarını tehlikeye sokacak ve vücudunda kemik kırığı oluşacak şekilde yaraladığı belirtildi. Şenkal’ın ayrıca Köyel’in gözlüğünü kırarak malına zarar verdiği, Köyel’in ise ünlü mankeni hafif yaraladığı kaydedildi. Zeynep Eylem Şenkal hakkında “kasten yaralama, mala zarar verme, tehdit ve hakaret” suçlarından 1,5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istenirken, Alev Yüksel Köyel ise “kasten yaralama ve hakaret” suçlarından 7,5 aydan 3,5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması talep edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler