"Ülkücü Türk Gençliği sizlerledir"

Trabzon Ülkü Ocakları Güney Azerbaycan için basın açıklaması yaptı.   Yapılan açıklamada şu ifadelere verildi.   "Büyük Türk Milleti, şan ve şerefle dolu köklü bir maziye ve binlerce yıllık geçmişinin birikimiyle oluşturduğu yüksek bir medeniyete sahiptir

"Ülkücü Türk Gençliği sizlerledir"
Trabzon Ülkü Ocakları Güney Azerbaycan için basın açıklaması yaptı.
 
Yapılan açıklamada şu ifadelere verildi.
 
"Büyük Türk Milleti, şan ve şerefle dolu köklü bir maziye ve binlerce yıllık geçmişinin birikimiyle oluşturduğu yüksek bir medeniyete sahiptir. Hüküm sürdüğü coğrafyalara bu medeniyetin eserlerini nakşetmiş, idare ettiği halkları refaha kavuşturmuştur. İhtişamı gönüller fetheden bu büyük millet kimseyi hakir görmediği gibi hiç bir zamanda kendisine yapılan alçak saldırıları sineye çekmemiştir. İşte bugün Güney Azerbaycan'da meydana gelen nümayişin ardındaki ruh bu tarihi anlayışın ta kendisidir.
 
ktu-001.jpg
 
6 Kasım 2015 tarihinde İran Radyo Televizyon Kurumuna bağlı "Kanal 2" isimli televizyon kanalında soydaşlarımıza ve medeniyetimize hakaret edilmiştir. Söz konusu programda, Güney Azerbaycan Türkü bir çocuğun dişlerini tuvalet fırçasıyla temizlemesi ve bu sebepten etrafına kötü koku yayılmasıyla ilgili bir sahneye yer verilerek, İran Türkleri açıkça aşağılanmıştır. Türk Milleti "pasaklı, kirli ve bulundukları alanda bütün kötü kokuların kaynağı" gibi gösterilmeye çalışılmıştır. Urmu Gölü'nü kurutarak Güney Azerbaycan'ı çölleştirmeye çalışan, Türkçe eğitimin önünü keserek "Ses Bayrağımızı" susturmaya uğraşan hatta Traktörsazi Futbol Takımı'nın başarılarını gölgelemeye kalkan baskıcı rejimin, kin ve nefret dolu politikaları son noktaya dayanmıştır.Gözünü hırs bürüyen ve din maskesi ardında adi işlerin merkezi olan bu yapının, milletimize ve medeniyetimize hakareti ise bardağı taşıran son nokta olmuştur. "Haray Haray Men Türkem" diyerek yeri göğü inleten soydaşlarımız, "Artık herkes susacak Türkler konuşacak" yazılı pankartlarla biriken öfkelerini ortaya koymuşlardır.Asla mazlum soydaşlarımızı yalnız bırakmayacak, haklı davalarının her platformda destekçisi ve takipçisi olacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler