Türkiye’nin yeni eğlencesi: Aşk çiçeğim

Türkiye'nin yeni eğlencesi: Aşk çiçeğim2000'li yılların başında çıkardığı albümlerle sesini duyuran fakat popülerliğini sürdüremeyen Reha'nın Aşk Çiçeğim isimli şarkısı Türkiye'nin yeni eğlencesi oldu.Yıllar sonra Bahtiyar Özdemir ve Aysun Taşçeşme'nin am

Türkiye’nin yeni eğlencesi: Aşk çiçeğim

Türkiye'nin yeni eğlencesi: Aşk çiçeğim

2000'li yılların başında çıkardığı albümlerle sesini duyuran fakat popülerliğini sürdüremeyen Reha'nın Aşk Çiçeğim isimli şarkısı Türkiye'nin yeni eğlencesi oldu.

Yıllar sonra Bahtiyar Özdemir ve Aysun Taşçeşme'nin amatör olarak seslendirdiği şarkı bir anda internetin yeni fenomeni oldu. Birlikte söyledikleri şarkıya Bahtiyar Özdemir'in ardından farklı bir tonla giren Aysun Taşçeşme'yi taklit etmeye çalışanlar ortaya birbirinden ilginç çalışmalar çıkardı. Biz de o çalışmalardan bazılarını sizler için derledik. İşte sizin için hazırladığımız Aşk Çiçeğim albümü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem