Tümgeneral Atilla Özler tutuklandı

 Balyoz davasında haklarında yakalama kararı çıkarılan 69 sanıktan 5'i daha tutuklandı. Tutuklananlar arasında Tümgeneral Atilla Özler de bulunuyor. Balyoz davasının kararıyla birlikte haklarında yakalama çıkarılan 69 sanıktan 5'i sabah saatlerinde Merkez

Tümgeneral Atilla Özler tutuklandı

 

Balyoz davasında haklarında yakalama kararı çıkarılan 69 sanıktan 5'i daha tutuklandı. Tutuklananlar arasında Tümgeneral Atilla Özler de bulunuyor.
 
Balyoz davasının kararıyla birlikte haklarında yakalama çıkarılan 69 sanıktan 5'i sabah saatlerinde Merkez Komutanlığı'na teslim oldu.
 
Tümamiral Atilla Özler ile Albaylar Cüneyt Sarıkaya, Alpar Karaahmet ve Cahit Serdar Gökgöz Merkez Komutanlığı'na bağlı bir araçla Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Saray'ına getirildi. Sanıklardan Yarbay Kürşad Güven Ertaş da öğlen saatlerinde kendi adliyeye gelerek teslim oldu.
 
İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin karşısına çıkan 4 sanığın kimlik tespitleri yapıldı. Başkan Ömer Diken, "Biz bu konuda görüşümüzü bildirdiğiniz için sanıkların beyanlarını almayacağız" dedi.
 
Sanık avukatlarından Kemal Yener Saraçoğlu, "Daha önce hakkında yakalama emri çıkarılan müvekkillerimle ilgili itiraz dilekçesi sunmuştum. Müvekkilim Atilla Özler için de itiraz ediyorum" diye konuştu.
 
Mahkeme heyeti sanıklar hakkındaki yakalama kararlarını yüzüne okudu. Sanıklar işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderilecek.
 
11 KİŞİ HAFTA SONU TUTUKLANDI
Haklarında yakalama emri çıkarılan 69 kişiden 11'i haftasonu Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelerek tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem