TTSO'dan Akşit'e ziyaret!

İş dünyasının önde gelen sivil toplum örgütü Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Okçin Akşit’e ziyarette bulundu.   TTSO Meclis Başkanlık Divani ve Yönetim Kurulu’ndan oluşan heyeti makamında kabul eden İl Jandarma K

TTSO'dan Akşit'e ziyaret!
İş dünyasının önde gelen sivil toplum örgütü Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Okçin Akşit’e ziyarette bulundu.
 
TTSO Meclis Başkanlık Divani ve Yönetim Kurulu’ndan oluşan heyeti makamında kabul eden İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Okçin Akşit Trabzon’un huzurlu bir kent olduğunu söyledi. Türkiye’nin birçok bölgesinde görev yaptığını anımsatan Kıdemli Albay Okşin Akşit İl Jandarma Komutanlığının şehrin huzuru için 24 saat görev yaptığını ifade etti. Trabzon ve bölge halkının olumsuz olaylara karşı sağduyulu davrandığını ve güvenlik güçlerini bilgilendirdiğini, bundan da memnunluk duyduklarını kaydetti.
 
Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Başkan M.Suat Hacısalihoğlu da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile bütün kamu kurum ve kuruluşları arasında güçlü bir işbirliği olduğunu ifade etti. Trabzon ve bölgede görev yapan güvenlik güçleri ile de sıkı bağların bulunduğunu kaydettiler. İ Jandarma Komutanlığının başarısından her zaman gurur duyduklarını, Kıdemli Albay OKçin Akşit ile yeni dönemde başarı seviyesinin daha da yükseleceğine inandıklarını sözlerine eklediler. Meclis Başkanı M.Şadan Eren ve Başkan M. Suat Hacısalihoğlu beraberindeki Kıdemli Albay Okçin Akşit ile komutanlık önünde günün anısına fotoğraf çekildiler.
 
17631.jpg
 
17632.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem