TSK PKK’yı böyle vurdu

Irak'ın sıfır noktasında Şırnak ile Hakkari kırsalında konuşlu bulunan karakollardan terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki kampları roketlerle vuruldu. Şırnak ile Hakkari arasında konuşlu bulunan askeri birlikler İnsansız Hava Araçları (İHA) tarafından kay

TSK PKK’yı böyle vurdu

Irak'ın sıfır noktasında Şırnak ile Hakkari kırsalında konuşlu bulunan karakollardan terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki kampları roketlerle vuruldu.

Şırnak ile Hakkari arasında konuşlu bulunan askeri birlikler İnsansız Hava Araçları (İHA) tarafından kaydedilen görüntülerin üzerine hareketliliğin yoğun olduğu noktaları roketlerle vurdu. PKK kamplarında tespit edilen hareketlilik üzerine İHA görüntüleri ile menzilleri ayarlanan roketler peş peşe Irak'ın Kuzey'inde bulunan PKK kamplarından Zap, Metina, Avaşin, Basyan ve Hakurk'a atıldı.

ROKET ATIŞLARI SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Askeri birlikten peş peşe atılan roketler saniye saniye kaydedildi. PKK kamplarına yağdırılan roketlerin 36 ile 40 kilometre menzile sahip olduğu ve vurdukları hedefi parçaladıkları belirtildi. Yerli yapım roketsan tarafından üretilen roketatar araçlarının İHA'lar tarafından gönderilen koordinatlara kilitlenerek atış yapma özelliğine sahip olduğu belirtildi. Roketli saldırıda terör örgütü kampında bir çok noktanın vurulduğu belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem