TRT radyoları Trabzon'da toplandı!

Trabzon Hilton Garden Inn Otel’de iki gün süren toplantıya TRT Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu başkanlık etti.  Türkiye’nin çeşitli illerinden 60’a yakın TRT personelinin katıldığı toplantının kapanışını ise TRT Genel Müdürü Şenol Göka yaptı.     “Türk

TRT radyoları Trabzon'da toplandı!
Trabzon Hilton Garden Inn Otel’de iki gün süren toplantıya TRT Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu başkanlık etti.  Türkiye’nin çeşitli illerinden 60’a yakın TRT personelinin katıldığı toplantının kapanışını ise TRT Genel Müdürü Şenol Göka yaptı.  
 
“Türkiye’nin Ortak Sesi” sloganıyla yayınlarını sürdüren TRT Radyoları, gelecekte de etkin bir güç olarak varlığını sürdürmesi için zemin hazırlama çalışmalarını sürdürüyor. Bilgi-İletişim teknolojisinin hızına ayak uydurmak, bu doğrultuda yeni içerik format denemeleriyle radyoyu geleceğe taşımak adına bir dizi  toplantılar da düzenleniyor. 
Radyo Programları Koordinasyon Toplantısı’nın bu yıl ki rotası Doğu Karadeniz oldu. Trabzon’da bir araya gelen 60 kişilik heyet 2016 yılının plan ve yayıncılık politikalarını görüştü.  
 
2-246.jpg
 
Toplantının kapanışını ise TRT Genel Müdürü Şenol Göka yaptı. TRT’nin her yıl düzenli yayın yapabilmesi için yıllardır koordinasyon toplantıları düzenlediğini ve bunun bir gelenek olduğunu ifade eden Göka , yıllık, üç aylık, altı aylık periyotlarla bu koordinasyon toplantılarının planlandığını söyledi. Göka şöyle konuştu: 
 
“Bu yıl toplantılar biraz geniş tutuldu. Mecburen geniş tutuldu. Çünkü hem bölge radyolarının kendilerine özel yükler getirildi, hem de kent radyoları bunlara eklendi. Kentlerin yapılarının değişmesinden dolayı dinleyici profilinde de bazı değişiklikler oldu. Arkadaşlarımız, teknolojide buna dahil olmak üzere daha kapsamlı, daha kaliteli yayın çıkarabilmek için bu toplantıyı gerçekleştirdiler. Gayet de başarılı olmuş. Ben toplantının kararlaştırılmış bölümüne katıldım. Arkadaşlarımızın son durumlarını kontrol ettim ve buradan da gayet memnun ayrılıyorum."
 
3-108.jpg
 
senol-goka-trt-genel-muduru.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem