Trabzon'u fırtına vurdu!

Trabzon’da dün geceden bu yana etkili olan şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor.    Doğu Karadeniz Bölgesi genelinde etkili olan şiddetli yağış sonucu dereler taşarken, fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Oluşan yüksek dalgalar nedeniyle bal

Trabzon'u fırtına vurdu!
Trabzon’da dün geceden bu yana etkili olan şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. 
 
Doğu Karadeniz Bölgesi genelinde etkili olan şiddetli yağış sonucu dereler taşarken, fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Oluşan yüksek dalgalar nedeniyle balıkçılar denize açılamadı.
 
Trabzon Havalimanı’nda ise şiddetli rüzgar nedeniyle dün akşam ve bu sabah uçak seferleri iptal oldu. Yağışların Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-75kg/metrekareye) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarılar yapıldı. 
 
20151112aw574883_01.jpg
 
20151112aw574883_03.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem