Trabzonspor'dan 1 Fener'den 5...

Hoca Fenerli olunca Şampiyon Trabzonspor’dan 1, Fenerden ise 5 oyuncu milli takımda.Romanya'da, 6-10 Ağustos 2012 tarihlerinde yapılacak olan Muntenia Trophy Turnuvası'na katılacak olan U17 milil takım aday kadrosu açıklandı. U17 Milli takım teknik patron

Trabzonspor'dan 1 Fener'den 5...

Hoca Fenerli olunca Şampiyon Trabzonspor’dan 1, Fenerden ise 5 oyuncu milli takımda.

Romanya'da, 6-10 Ağustos 2012 tarihlerinde yapılacak olan Muntenia Trophy Turnuvası'na katılacak olan U17 milil takım aday kadrosu açıklandı. 

U17 Milli takım teknik patronu Fenerbahçeli, Hakan Tecimer geçen yılın şampiyonu Trabzonspor’dan 1 Fenerbahçe’den ise 5 oyuncuyu aday kadroya davet etti

Geçen yıl U 16 yaş kategorisinde yer alan futbolcular bu yıl U 17 yaş kategorisine yükseldi. Geçen sezon Türkiye şampiyonu olan Trabzonspor’dan açıklanan U17 milli takım kadrosuna yalnızca Zafer Çuvalcı alınırken, Fenerbahçe’den 5 futbolcu alınması kafaları karıştırdı. 

Türkiye şampiyonu Trabzonspor’ U 16 futbol takımının kadrosunda yer alan ve şampiyonanın en iyi oyuncusu seçilen Oğuzhan Acar'ın yanı sıra Ligin gol kralı Trabzonsporlu Enes’in de U 17 milli takım aday kadrosuna çağrılmaması dikkat çekti.

 

Oyuncu Adı Soyadı

Kulübü

Bertuğ BAŞDEMİR

Fenerbahçe A.Ş.

Anıl DEMİR

Fenerbahçe A.Ş.

İbrahim Serdar AYDIN

Fenerbahçe A.Ş.

Egemen ZENGİN

Fenerbahçe A.Ş.

Ramazan CİVELEK

Fenerbahçe A.Ş.

Duhan Çağlar AKDAĞ

Bursaspor

Oğulcan ÇAĞLAYAN

Bursaspor

Hüseyin Altuğ TAŞ

Galatasaray A.Ş.

Berk YILDIZ

Galatasaray A.Ş.

Furkan YAMAN

Beşiktaş A.Ş.

Zafer ÇUVALCI

Trabzonspor A.Ş.

Melih Can YAĞCI

Bucaspor

Mahmuthan Samet ACAR

Bucaspor

Ozan PAPAKER

Çaykur Rizespor A.Ş.

Muhammet ARI

Denizlispor

İsmail KÖSE

Turgutluspor

Mert ÖZTÜRK

VFB Stuttgart

Orkan ÇINAR

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem