Trabzonlu Şampiyon Kenan 4. bitirdi!

 Dünya Supersport Şampiyonası'nda daha önce şampiyonluğu garantileyen Sofuoğlu, Fransa'nın Magny-Cours kentindeki yarışa 4. sırada başladı. Yarışmada kendini riske etmeyen Sofuoğlu, bir ara yarışmayı lider götürse de, mücadeleyi 4. sırada bitirdi. Fransa

Trabzonlu Şampiyon Kenan 4. bitirdi!

 

Dünya Supersport Şampiyonası'nda daha önce şampiyonluğu garantileyen Sofuoğlu, Fransa'nın Magny-Cours kentindeki yarışa 4. sırada başladı.
 
Yarışmada kendini riske etmeyen Sofuoğlu, bir ara yarışmayı lider götürse de, mücadeleyi 4. sırada bitirdi. Fransa yarışını Fransız Jules Cluzel ilk sırada tamamlarken, Büyük Britanyalı Sam Lowes ikinci, yine Büyük Britanyalı Linfoot da üçüncü oldu.
 
Genel klasmanda Kenan Sofuoğlu, 231 puanla sezon şampiyonu olurken, Fransız Cluzel, 210 puanla ikinci, Büyük Britanyalı Lowes ise 172 puanla 3. sırada yer aldı.  
 
Takımlar sıralamasında ise Honda, 287 puanla birinci olurken, Kenan Sofuoğlu'nun takımı Kawasaki 273 puanla ikinci, Triumph 125 puanla sezonu üçüncü sırada tamamladı.
 
Kenan Sofuoğlu, bu akşam düzenlenecek törenle şampiyonluk kupasını alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem