Trabzon'lu güzel Dünya arenasında!

Haber61.net Haber Servisi - Trabzonlu Şevval Ayvaz Avusturya'da düzenlenen Miss Eart 2015'de Türkiye'yi temsil ediyor. Avrasya Üniversitesi Mimarlık ve Mühandislik Fakültesi İç Mimarlık bölümü öğrencisi olan Şevval Ayvaz, Avusturya'nın Viyana kentinde 5 A

Trabzon'lu güzel Dünya arenasında!

Haber61.net Haber Servisi - Trabzonlu Şevval Ayvaz Avusturya'da düzenlenen Miss Eart 2015'de Türkiye'yi temsil ediyor.

Avrasya Üniversitesi Mimarlık ve Mühandislik Fakültesi İç Mimarlık bölümü öğrencisi olan Şevval Ayvaz, Avusturya'nın Viyana kentinde 5 Aralık'ta Marx Halle'de yapılacak olan Miss Earth 2015'te Türkiye'yi temsil edecek.

Diğer ülkelerden 90 yarışmacı ile 18 Kasımda Avusturya'da kampa giren 20 yaşındaki Şevval, birinci olmak için yarışacak.

"TÜRKİYE DOĞU VE BATI KÜLTÜRLERİNİN BİR ARADA OLDUĞU BİR ÜLKE"

Trabzonlu güzel kendisi ile yapılan ropörtajda Türkiye ile ilgili sorulan bir soruya Türkiye’nin Avrupa ile Asya arasında bir köprü olduğunu söyleyerek, “Türkiye bu özelliği sayesinde doğu ve batı kültürlerinin bir arada olduğu bir ülke. Bunu insanlar ve yapılar üzerinde çok rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca Türkiye’ye gelen biri tarihi yerleri ziyaret ederek ve Türk geleneklerini yaşayarak bunu kolayca anlayabilir” dedi.

Şevval çocukken çok yaramaz olduğunu belirterek, “çok yaramaz ve enerjik bir çocuktum. Hep iddialı ve ne istediğini bilen biri oldum. Bu benim karakterimin en önemli parçası. Aile olarak özellikle doğum günleri, geleneksel ve ulusal bayramlar gibi etkinliklere önem veririz. Bu günler bizi bir arada tutar” ifadelerini kullandı.

Hayatında yaptığı en büyük hatanın ehliyetsiz araba kullanmak olduğunu söyleyen Şevval, hayatının en unutulmaz anısını ne olduğu sorulduğunda ise “okul arkadaşları ile çocuk yuvasına gitmeye karar verdik. Onlara hediyeler verdik. Bu onları çok mutlu etti. Bu anı asla unutamam” şeklinde konuştu.

Çevre konusunda sorulan bir soruya “çevre kirliliği çok büyük bir sorun. Çocuklar için iyi, temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için bazı önlemlerin çok acil olarak alınması gerekir” şeklinde cevap verdi.

TACI ELİNDEN ALINMIŞTI

Şevval Ayvaz katıldığı Elidor Miss Turkey 2015 güzellik yarışmasında, 20 finalis arasından Türkiye'nin en güzel 4. kızı seçilmiş sonrasında yapılan skandal bir açıklama ile tacı elinden alınmıştı.

aq5lunpuunk0c-dq9oyclhr8jh8hwqj6akfnzl5hnni1.jpg

12256896_1204058112941660_964745987_n.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem