Trabzon'da rekor dolandırıcılık

 Trabzon'da bir kişiyi telefonla arayarak kendilerini polis olarak tanıtan kişiler, vatandaşın kendi hesaplarına 244 bin TL yatırmasını sağlayarak rekor bir dolandırıcılık gerçekleştirdiler. Gazetelerde çıkan onca habere ve polisin tüm duyurularına rağmen

Trabzon'da rekor dolandırıcılık

 

Trabzon'da bir kişiyi telefonla arayarak kendilerini polis olarak tanıtan kişiler, vatandaşın kendi hesaplarına 244 bin TL yatırmasını sağlayarak rekor bir dolandırıcılık gerçekleştirdiler.

 

Gazetelerde çıkan onca habere ve polisin tüm duyurularına rağmen telefon dolandırıcılığının önüne geçilemiyor.

 

Kendisini emniyet mensubu olarak tanıtan dolandırıcılar Trabzon'da ikamet eden K.T isimli şahsı arayarak "hesabınızdan Pkk terör örgütüne para transferi yapıldığını tespit ettik. Bu şahısları yakalamamız için banka bilgileriniz, kimlik bilgileriniz ve vereceğimiz hesap numarasına para yatırmanız gerekiyor" dedi.

 

Kendisini arayan dolandırıcılara inanan K.T. bankasına giderek verilen adrese hesabındaki bütün parası 244 Bin TL'yi gönderdi. Aradan birkaç gün geçtikten sonra dolandırıldığını anlayan şahıs polise giderek şikayetçi oldu. Rekor dolandırıcılık hakkında soruşturma başlatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler