Trabzon'da Özgecan için başvuru

Haber61 – haber merkezi – Mersin’den meydana gelen hunharca saldırıda hayatını kaybeden Özgecan Aslan’ın ismi Trabzon’da yaşatılması için Ortahisar belediye Meclisinde bir öneri sunuldu. Önerinin sahibi CHPli ilçe belediye meclis üyesi Turgay Şahin, “ Mer

Trabzon'da Özgecan için başvuru

Haber61 – haber merkezi – Mersin’den meydana gelen hunharca saldırıda hayatını kaybeden Özgecan Aslan’ın ismi Trabzon’da yaşatılması için Ortahisar belediye Meclisinde bir öneri sunuldu. Önerinin sahibi CHPli ilçe belediye meclis üyesi Turgay Şahin, “ Mersin’de meydana gelen Özgecan Aslan’ın isminin yaşatılması için 3 Nolu Erdoğdu Mahallesinde yapılan gençlik merkezinin adını verelim. Yapımı Büyükşehir’in olsun ama bizde ilçe bekediye meclisi olarak bir öneri getirelim.”dedi.Konu ile alakalı olarak Mecliste konuşan Ahmet Metin Genç, “ Evet bu teklifiniz için teşekkür ederiz. Meclis olarak bunu Büyükşehir’e taşıya biliriz.”ifadelerine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler