Trabzon'da ihtiyaçlı öğrencilere yardım!

Trabzon Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışması sonucu bir tekstil firması tarafından gönderilen giysi kolileri 4 bin ihtiyaçlı öğrenciye dağıtılmak üzere Trabzon Valilik tören alanına bı

Trabzon'da ihtiyaçlı öğrencilere yardım!
Trabzon Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışması sonucu bir tekstil firması tarafından gönderilen giysi kolileri 4 bin ihtiyaçlı öğrenciye dağıtılmak üzere Trabzon Valilik tören alanına bırakıldı. 
 
Bir tekstil firması tarafından bağışlanan içerisinde mont, kazak, pantolon gibi giysilerden oluşan koliler, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilirken bağışlanan giysiler Ortahisar olmak üzer 18 ilçeye dağıtılacak.
 
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ana okulu, ilkokul ve ortaokulunda önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım malzemeleri önümüzdeki günlerde dağıtılacak.
 
Öte yandan aynı firma tarafından geçen yıl Trabzon’da 2 bin 500 öğrenciye giysi yardımı yapıldığı belirtildi.
 
20151116aw578240_01.jpg
 
20151116aw578240_02.jpg
 
20151116aw578240_03.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem