Trabzon’a bakanlık yakışır

AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 1 Kasım seçimlerinin ardından Türkiye’de sağlanan başarının en büyük destekçisi olan Trabzon’un, bölgenin ağabeyi olarak bakanlığı hak ettiğini ifade etti.    1 Kasım Genel seçimlerinin ardından hükü

Trabzon’a bakanlık yakışır
AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 1 Kasım seçimlerinin ardından Türkiye’de sağlanan başarının en büyük destekçisi olan Trabzon’un, bölgenin ağabeyi olarak bakanlığı hak ettiğini ifade etti. 
 
1 Kasım Genel seçimlerinin ardından hükümeti kurma yetkisi alan Başbakan Ahmet Davuoğlu’nun kabineyi açıklamasına sayılı günler kaldı. 
 
Trabzon’da da bu manada büyük bir bakanlık beklentisi olduğunu dile getiren Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, ‘Türkiye’nin istikbalinin oylandığı 1 Kasım genel seçimlerinde Trabzon halkı ülkenin istikbal mücadelesinde istikrarı seçerek partimize yoğun bir teveccüh gösterip rekor oy ile 5 çok değerli milletvekilini meclise göndermiştir. Bu başarının en önemli mimarı saygıdeğer Trabzon halkı ve AK Parti teşkilatlarıdır. 18 ilçede ve merkezde oylarını arttırarak Cumhuriyet tarihinden bu yana rekor bir oya imza atan Trabzon halkına ve kıymetli teşkilat mensuplarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.  Trabzonumuz’a 13 yılda yapılan 14 milyarlık yatırımı halkımız görmüş, ve istikrarın devamı için AK Parti’ye tek başına iktidar olması yönünde en büyük desteği veren iller sıralamasında başı çekmiştir. Bunun karşılığı olarak da Trabzon halkının ve bizlerin bakanlık isteğinin çok görülmemesi gerektiği kanısındayım. Tabi ki bakanlık konusundaki ısrarı sadece AK Parti teşkilatlarının değil, tüm şehrin, şehrin önde gelenlerinin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının da aynı istekle, hevesle talep etmesi gerekmektedir. Birlik olursak sesimizi ve istediğimizi daha çoğul ve gür bir şekilde daha güçlü çıkarmış oluruz.  Şehrimizdeki yatırımların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha hızlı sürdürülebilmesi, TBMM’de oluşacak kabineye güç, azim hırs katacak bir Trabzon Milletvekilinin bakan olmasını ümid ediyoruz. Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da bu müjdeyi Trabzon halkına vereceğinden şüphemiz yoktur. Hep birlikte yeni Türkiye yolunda Bakanıyla, milletvekiliyle ve teşkilatlarıyla Trabzon Türkiye’nin çimentosu olmaya devam edecektir’ ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem