Trabzon BŞB'ye yeni daire başkanı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İnsan kaynakları Daire Başkanlığına atanan Nazmi Öztürk görevine başladı.Bir süredir boş olan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İnsan kaynakları Daire Başkanlığına, Uzun yıllar Köy hizmetleri İl müdürlüğünde Personel müdürlüğü y

Trabzon BŞB'ye yeni daire başkanı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İnsan kaynakları Daire Başkanlığına atanan Nazmi Öztürk görevine başladı.

Bir süredir boş olan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İnsan kaynakları Daire Başkanlığına, Uzun yıllar Köy hizmetleri İl müdürlüğünde Personel müdürlüğü yapan ve Köy hizmetlerinin kapanmasından sonra Trabzon İl Özel İdaresi İnsan kaynakları Müdürlüğünde bulunan Deneyimli bir idareci olan Nazmi Öztürk atandı.

nazmi_ozturk.jpgTrabzon Büyükşehir Belediyesi İnsan kaynakları Daire Başkanlığı görevine atanan Nazmi Öztürk, tecrübe ve deneyimlerini bundan sonra Büyükşehir belediyesi için kullanacak. Bu göreve gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür eden Öztürk, ”Bu görevi bana layık görenleri mahcup etmeyeceğim. Elimden gelin gayreti göstereceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Sorumluluğumun bilincindeyim, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanımıza bana bu görevi tevdi ettiği için teşekkür ediyorum. Başkanımızı mahcup etmeyeceğim elimden gelen katkılarda bulunmak için gecemi gündüzümüze katıp çalışacağıma herkesin emin olmasını istiyorum” dedi.

Nazmi Öztürk Trabzon TİSKİ Genel Müdürlüğü İnsan kaynakları daire Başkanlığına da vekâleten bakıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler