THY'nin sitesini Hacklediler

Uluslararası hacker grubu Anonymous’un Türkiye kolu, grev yaptıkları gerekçesiyle işten atılan THY çalışanlarına destek olmak amacıyla Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesini hackledi.   "THY mağduru çalışanlar işe alınmadığı sürece THY’ye rahat nef

THY'nin sitesini Hacklediler

Uluslararası hacker grubu Anonymous’un Türkiye kolu, grev yaptıkları gerekçesiyle işten atılan THY çalışanlarına destek olmak amacıyla Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesini hackledi.

 

 

 

"THY mağduru çalışanlar işe alınmadığı sürece THY’ye rahat nefes aldırmak istemiyoruz." mesajlarını sosyal paylaşım sitesinden duyuran grup daha sonra siteyi hackledi. Grup daha sonra Atatürk Havalimanı sistemini hacklemek için çalıştıklarını belirterek, “Turkishairlines.com tarafımızca kapatıldı. Buna ek olarak havaalanındaki tüm sistemlerini birazdan devre dışı bırakacağız." denildi.

 

Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesi olan Turkishairlines.com geçtiğimiz Mayıs ayında yine hacklenmişti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem