THY uçağına bomba ihbarı: Acil iniş yaptı!

THY'nin New York -İstanbul seferini yapan uçağına bomba ihbarı yapıldı.   Bomba ihbarı yapılan THY'nin New York -İstanbul seferini yapan yolcu uçağı yerel saatle 00.53'te Kanada'nın Halifax bölgesindeki Stanfield Uluslararası Havalimanı'na indi.   THY uça

THY uçağına bomba ihbarı: Acil iniş yaptı!
THY'nin New York -İstanbul seferini yapan uçağına bomba ihbarı yapıldı.
 
Bomba ihbarı yapılan THY'nin New York -İstanbul seferini yapan yolcu uçağı yerel saatle 00.53'te Kanada'nın Halifax bölgesindeki Stanfield Uluslararası Havalimanı'na indi.
 
THY uçağı için yoğun güvenlik ve ilk yardım önlemleri alındı. İçinde 256 yolcu ve mürettebat bulunan uçağın güvenli bir iniş yapmasının ardından, yolcular polis gözetimi altında uçaktan çıkarıldı. İhbar yüzünden bomba arama çalışmaları sürerken, şu ana kadar herhangi bir patlayıcıya rastlanmadığı belirtildi.
 
Kanadalı sivil havacılık yetkilileri, terör örgütü İŞİD'in Paris saldırıları ve Rus Metrojet Havayolları'na ait uçağı düşürmesinin ardından, THY'nin 'alarm durumunda' olduğunu belirtti.
 
Herhangi bir patlayıcı bulunmaması durumunda, uçağın ne zaman yeniden İstanbul'a gitmek için havalanacağı şimdilik açıklık kazanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem