THY, Trabzon-Sochi hattını değerlendiriyor

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topcu, Trabzon-Sochi arasında karşılıklı direkt uçuşların başlatılmasını değerlendireceklerini belirtti.Topcu, bu sabah Sapanca’da düzenlenen Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği TÜRSAB ve Türk Hava Yolları ort

THY, Trabzon-Sochi hattını değerlendiriyor

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topcu, Trabzon-Sochi arasında karşılıklı direkt uçuşların başlatılmasını değerlendireceklerini belirtti.

10965119_902475856513562_1212350358_o.jpgTopcu, bu sabah Sapanca’da düzenlenen Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği TÜRSAB ve Türk Hava Yolları ortaklığındaki Geleneksel Türkiye Seyahat Acenteleri toplantısında Doğu Karadenizli seyahat Acenteleri ile görüştü.

TÜRSAB Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök beraberinde Başkan yardımcısı Gökhan Usta, Genel Sekreter Ufuk Dereli, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topcu’dan Trabzon-Sochi arasında direkt karşılıklı uçak seferlerinin başlatılması talebinde bulundu.

10967139_902475803180234_554243168_o.jpgGörüşme hakkında bilgi veren TURSAB Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, “Bölgemiz Turizmine olumlu katkı sağlayacağına inandığımız Trabzon-Sochi-Trabzon parkurlu karşılıklı direk uçuşların başlatılmasına yönelik talebimizi Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hamdi Topcu ile görüştük. Yaptığımız talep doğrultusunda THY Genel Müdürü Sayın Hamdi Topcu kendilerinin bu konuda bir çalışma ve değerlendirme gerçekleştirecekleri tarafımıza iletilmişlerdir.” dedi.

10917708_902475886513559_1073731517_n.jpgGürkök, yaptığı açıklamada,  Trabzon-Sochi uçak seferlerinin 2015 sezonunda başlatılmasını arzu ettiklerini vurguladılar. Gürkök, “Komşumuz Sochi ile Trabzon arasında uçak seferlerinin olmaması Doğu Karadeniz bölgesinin Rusya Federasyonu ile olan ticaret, turizm ve kültür bağlarını azaltıyor. Bölgenin arzusu Türk Hava Yollarının Trabzon Havaalanından Sochi’ye direkt uçak seferlerini başlatmasıdır.” dedi.

Öte yandan, Gürkök, 9-10 Şubat tarihleri arasında NG Sapanca Otel’de TÜRSAB ve THY ortaklığında gerçekleşen Geleneksel Türkiye Seyahat Acenteleri Toplantısı Seyahat Acentelerinin sorunları ve sorunlara ilişkin çözüm önerilerinin paylaşıldığını dile getirdi. Görkök, toplantıya Doğu Karadeniz’den çok sayıda yetkili Acentenin katıldığını aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem