Teziç'ten başörtüsü yasağı tehdidi

 Teziç'ten başörtüsü yasağı tehdidi Eski YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç, "Bugün üniversitelerde başörtüsü yasağını uygulamayanların yarın öbür gün hukukun karşısına çakibeceklerini" söyledi.  TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu’na konuşan e

Teziç'ten başörtüsü yasağı tehdidi

 

Teziç'ten başörtüsü yasağı tehdidi Eski YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç, "Bugün üniversitelerde başörtüsü yasağını uygulamayanların yarın öbür gün hukukun karşısına çakibeceklerini" söyledi. 

 

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu’na konuşan eski YÖK Başkanı Teziç'ten üniversitelerdeki başörtüsü yasağını uygulamayanlara yönelik  tehditkar bir açıklama geldi.

 

Teziç, üniversitelerde başörtüsü yasağını uygulamayanların  "Yarın öbür gün hukukun karşısına çakibecekleri"  söyledi.

 

Yasağın yargı kararlarına dayandığını ileri süren Teziç’in  “Beğenelim, beğenmeyelim. Bugün de o kararlar yürürlükte. Fiilen uygulanmıyor. Bakarsınız gün gelir, siz fiilen bunu yaptınız diye de, tekrar o yargı kararlarına karşı geldiniz diye, hukuk çıkıverir karşınıza” demesi dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem