'Terörü lanetliyorum'

 Taksim Meydanı’nda toplanan bir grup vatandaş son dönemde yaşanan terör olaylarını Cumhuriyet Anıtı önünde protesto etti.Bir süre slogan atan grup olaysız şekilde dağıldı. Sosyal paylaşım sitesi üzerinden örgütlenen bir grup eylemci terör olaylarını prot

'Terörü lanetliyorum'

 

Taksim Meydanı’nda toplanan bir grup vatandaş son dönemde yaşanan terör olaylarını Cumhuriyet Anıtı önünde protesto etti.Bir süre slogan atan grup olaysız şekilde dağıldı.
 
Sosyal paylaşım sitesi üzerinden örgütlenen bir grup eylemci terör olaylarını protesto etti. Taksim’de bir araya gelen grup, büyük bir Türk bayrağı açarak,'Terörü lanetliyorum' pankartı taşıdı. Son dönemde şehit olan askerlerin fotoğraflarını taşıyan grup üyeleri şehit olan askerlerin isimlerini okudu. Kadın ve çocukların da destek verdiği eylem yapılan basın açıklamasının ardından olaysız sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem