Teröristbaşı Öcalan öldü mü? Abdullah Öcalan öldü mü

PKK lideri Abdullah Öcalan'ın öldü iddiaları sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Daha önce de benzer haberle gündeme gelen Abdullah Öcalan'ın gerçekten ölüp ölmediği hakkındaki sorulara açıklığı, Adalet Bakanı Kenan İpek getirdi. Son günlerde artan terör

Teröristbaşı Öcalan öldü mü? Abdullah Öcalan öldü mü

PKK lideri Abdullah Öcalan'ın öldü iddiaları sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. 

Daha önce de benzer haberle gündeme gelen Abdullah Öcalan'ın gerçekten ölüp ölmediği hakkındaki sorulara açıklığı, Adalet Bakanı Kenan İpek getirdi. Son günlerde artan terör olaylarında sonra gözlerin çevrildiği İmralı'dan "Abdullah Öcalan öldü!" haberlerinin yayılmasından sonra, Adalet Bakanı Kenan İpek, iddiaların gerçek olup olmadığı konusundaki sorulara açıklık getirdi.

abdullah-ocalan-oldu-mu-adalet-bakani-acikladi.jpg

GERÇEK DIŞI HABERLER

Adalet Bakanı Kenan İpek, Abdullah Öcalan'ın öldüğü yönündeki yayınların gerçekle ilgisinin bulunmadığını belirterek, bu haberlerin belli amaçlar doğrultusunda yapıldığının anlaşıldığını bildirdi. Kenan İpek, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde bazı internet sitelerinde terör örgütü PKK'nın elebaşı hükümlü Abdullah Öcalan'ın öldüğüne dair bazı haberlere yer verildiğini ve bu haberlerin sosyal medya üzerinden yayınlanan gerçek dışı haberler olduğunu belirtti. Kenan İpek açıklamasında: "Abdullah Öcalan'ın öldüğü yolundaki yayınların gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bu haberlerin belli amaçlar doğrultusunda yapıldığı anlaşılmaktadır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem